Armcandy

Duivels mooie tas

Nee, het is geen ontwerp van Yves Saint Laurent, maar de nieuwste creatie uit de tassencollectie van Loes Vrij. Loes wie? Misschien heb je nog nooit van haar gehoord, maar in modekringen is Loes een gerespecteerd designer.

Vrij werkte 20 jaar lang als advocate, maar miste creativiteit. “Het saaiste aan de advocatuur vond ik het hele dagen achter de computer zitten en het humorloze, archaïsche taalgebruik. Ik wilde niets lever dan creatief bezig zijn. Al mijn hele leven houd ik van mode, van mooie materialen, van kunst en schoonheid.”

Ze ging modules volgen aan de Mode Academie. Drie jaar geleden hakte ze de knoop door en bracht haar advocatenwerkzaamheden terug tot een dag in de week​ – helemaal stoppen kan ze zich nog niet permitteren -​ en lanceerde in 2012 haar eerste collectie tassen onder de naam Glorious Gun.

Stoere en sophisticated tassen. Deze beauty hieronder luistert naar de naam Diavolino XL.

Maar liefst 25 toonaangevende modewinkels over de hele wereld verkopen de tassen van Loes Vrij, zoals Antonioli in Milaan en Galeries Lafayette in Peking. Inmiddels is de collectie uitgebreid met nieuwe modellen, zoals onze favoriete Diavolino. What a beauty! Zelden zo’n mooie schakelketting gezien ook trouwens.

In Nederland is Loes onder meer te koop bij Azzurro Duo aan de P.C. Hoofstraat in Amsterdam en bij COBRA Mode in Den Bosch.

Prijzen: een kleine Diavolino kost € 449. De XL-uitgave is er vanaf € 1295.

PS: Loes Vrij houdt eens per jaar in de zomer een fijne private sale, waar de ‘oude’  maar nog steeds waanzinnig mooie collectie tegen korting wordt verkocht. We houden jullie op de hoogte van het eerstvolgende event.

www.loesvrij.com

DIA_XL_REPTIEL_BLACK_BACK


Leave Comment

Leave a Comment

Geef een reactie