Voor foodies

Foodelicous: de lekkerste winkel van Rotterdam

Onze decembertip komt uit Rotterdam. Foodelicious, de lekkerste winkel van rotjeknor, bezorgt sinds kort in het hele land de Foodelicious Box.

Een culinaire verrassingsdoos, die bestaat uit  de leukste, lekkerste en nieuwste producten uit de winkel. Geselecteerd door de eigenaren Herman en Jaime Specker zelf, die regelmatig gastronomische speurtochten door heel Europa maken.

De inhoud is geheim, maar bestaat uit minimaal zes producten, zoet en hartig en desgewenst vegetarisch. Wij zeggen dat het niets uitmaakt wat er in onze doos zit, maar we hopen met heel ons hart op truffelchips, boterzachte Italiaanse nougat, of die goddelijke hagelslag gemaakt van Callebaut chocolade. Voor de kinderen natuurlijk. Al gaat ons hart ook sneller kloppen van de zeezoutvlokken met wilde knoflook.

Een tweemaandelijks abonnement kost € 34,95 (de verzending is dan gratis) maar je kunt de doos ook eenmalig bestellen voor € 39,95. Blijer kun je een foodie toch niet maken. Foodelicous, Mariniersweg 47, Rotterdam; https://foodelicious.nl Foodelicious box


,

Leave Comment

Leave a Comment

Geef een reactie